| felezett körte befőtt | 1 üveg |
| Anthon Berg marcipán | 250 gr |
| egész tojás | 5 db |
| vaniliás cukor | 1 zacskó |
| vaj | 2 dkg |
| prézli | 2 ek |
| búzadara | 2 ek |
| szeletelt mandula | 15 dkg |
| mézeskalács fűszerkeverék | 1 kk |
| vanilia fagylalt | 6 gombóc |
| tejszínhab | díszíteni |
| felezett körte befőtt | 1 üveg |
| Anthon Berg marcipán | 250 gr |
| egész tojás | 5 db |
| vaniliás cukor | 1 zacskó |
| vaj | 2 dkg |
| prézli | 2 ek |
| búzadara | 2 ek |
| szeletelt mandula | 15 dkg |
| mézeskalács fűszerkeverék | 1 kk |
| vanilia fagylalt | 6 gombóc |
| tejszínhab | díszíteni |
a tojásokat felverjük
a marcipánt lereszeljük majd belekeverjük a tojásba és hozzáadjuk a vaníliás cukrot
egy közepes tepsit kivajazunk és megszórjuk prézlivel majd szépen elrendezzük benne a felezett körtéket és meghintjük búzadarával és ízesítjük a fűszerkeverékkel
ráöntjük a körtékre a már előkészített marcipános tojásokat
majd a tetejét megszórjuk a szeletelt mandulával
a sütőt előmelegítjük 180°C fokra
a süteményt 30 perc alatt készre sütjük
melegen tálaljuk vanília fagylalttal és tejszínhabbal