| BL-55 sima liszt | 80 dkg |
| só | 1 tk |
| egész tojás | 2 db |
| friss élesztő | 4 dkg |
| kristálycukor | 7 dkg |
| natúr joghurt | 450 gr |
| puha vaj | 5 dkg |
| felvert tojás a kenéshez | 1 db |
| szezámmag | 2 ek |
| BL-55 sima liszt | 80 dkg |
| só | 1 tk |
| egész tojás | 2 db |
| friss élesztő | 4 dkg |
| kristálycukor | 7 dkg |
| natúr joghurt | 450 gr |
| puha vaj | 5 dkg |
| felvert tojás a kenéshez | 1 db |
| szezámmag | 2 ek |
A hozzávalókat egy nagy keverőtálba tesszük és gépi dagasztóval jól kidolgozzuk, amíg az edény falától szépen elválik (kb.10-15 perc)
meglisztezve, letakarva 60 percet meleg helyen kelesztjük
előmelegítjük a sütőt 180°C fokra
10 darab egyforma bucit készítünk belőle
sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megkenjük a felvert tojással és megszórjuk szezámmaggal
20 perc alatt aranybarnára sütjük